Annual Nordic Global Compact Meeting 2021

2021 års nordiska Global Compact-mötet äger i år rum i vackra Nuuk på Grönland 10-11 november. Varmt välkommen att registrera ditt deltagande!

Det årliga nordiska Global Compact-mötet äger i år rum i vackra Nuuk på Grönland 10-11 november 2021.

Mötet är ett unikt tillfälle att träffa och nätverka med andra nordiska företag som är anslutna till UN Global Compact. Årets möte kommer att ta upp ämnen som utvecklingen inom cirkulär ekonomi, hur vi finansierar den gröna omställningen, hur vi når nettonollutsläpp, framtida krav på mänskliga rättigheter och mycket mer – allt i ett nordiskt sammanhang och med de Globala målen och de tio principerna som ankare. Det kommer också vara ett starkt fokus på att diskutera konsekvenserna av COP26 som äger rum samtidigt.

Mötet kommer att hållas på engelska.

Deltagande på plats eller online:
För dig som väljer att delta på plats i Nuuk ges en unik möjlighet att se hur Grönland redan påverkas kraftigt av klimatförändringarna samt hur det lokala näringslivet hanterar sociala och ekonomiska utmaningar. Om du är intresserad av att delta på plats, uppmuntrar vi till att läsa igenom FAQn som finns tillgänglig på anmälningssidan som innehåller information om covid-19, researrangemang etc.
Det går även att följa och delta i större delen av mötet online.

Deltagare: 
Mötet är gratis för alla medlemmar i de nordiska Global Compact-nätverken inklusive Grönland och Island (exkl. boende, resa och måltider).

Anmäl dig senast:

Då konferensen redan ägt rum kan du inte längre anmäla dig.