Academy

UN Global Compact globalt har tagit fram en digital utbildningsplattform med över 70 kurser och best practice inom mänskliga rättigheter, arbetsrätt, klimat och anti-korruption.

Om plattformen

I vår digitala utbildningsplattform Academy kan du och dina kollegor ta del av ett stort utbud av kurser. Alla anställda hos medlemmar har obegränsad tillgång till utbildningsplattformen och kan ta del av verktyg och ramverk inom olika specialistområden. 

Kurserna är framtagna i partnerskap med några av världens ledande experter inom mänskliga rättigheter, arbetsrätt, klimat och anti-korruption. Det finns sessioner på nybörjarnivå såväl som avancerad nivå. Med hjälp av Academy kan du skaffa dig kunskaper och färdigheter som kan användas direkt i ditt arbete och ge konkreta affärsresultat.

Utforska Academy

Ta del av olika olika utbildningsserier. Lär av erfarna ledare, lyssna till förändringsledare och inspireras av andra hållbarhetsexperter om nutidens mest pressande frågor. Lär dig i din egen takt med hjälp av onlinekurser, inlärningsplaner och guider för att öka din hållbarhetskunskap. När det passar dig och där det passar dig. På Academy finns:

 

 • 1. Foundation series

  Ger dig introduktioner till diverse ämnen, och guider för hur ditt företag kan handla i olika frågor, steg för steg. Foundations är vad du behöver för att komma igång med arbetet!

 • 2. Changemaker series

  Lär av några av världens mest innovativa och inflytelserika personer som arbetar för att göra världen till en bättre plats.

 • 3. Learning plans

  Fullfölj dessa kurerade inlärningsresor för att få en djupgående förståelse i specifika ämnen och koncept.

 • 4. Deep dives

  Zooma in på ett specifikt ämne, industri eller funktion för att få möjligheter att applicera lärdomar därifrån på ditt eget företag.

 • 5. In-practice exchange

  Upptäck och lär av best practice från företag i din region.

Börja din läroresa här

Som medlem i UN Global Compact får du och dina kollegor tillgång till ett brett utbud av utbildningsmöjligheter, inklusive obegränsad tillgång till UN Global Compact Academy för alla anställda i din organisation.

Skapa ditt Academy-konto för att få tillgång till över 70 engagerande läroresor, följ upp dina framsteg och få certifikat för kurser du slutfört.

Populära kurser

 • How to understand and take action on the Global Goals

  Onlinekurs

  Ta denna 30 minuter långa onlinekurs för att förbättra dina kunskaper om hur ditt företag kan bidra till de Globala målen.

 • Taking financial action for the SDG:s

  Onlinekurs

  Lär dig mer om hur ditt företag handla finansiellt för att bidra till de Globala målen i denna 30 minuter långa onlinekurs.

 • Setting Science-Based Targets

  Onlinekurs

  Guidas i processen att sätta Science-Based Targets (SBTs) för en framtid med nettonollutsläpp. Här får du också höra från andra företag om varför de tycker att det rent affärsmässigt är bra att sätta SBTs.