Introduktionsträff – lär dig mer om oss!

Vi bjuder in våra medlemmar till en introduktionsträff där vi berättar mer om vår verksamhet och hur vi kan stötta dig och ditt företag. Välkommen att delta digitalt eller fysiskt på plats i Stockholm!

Är du ny medlem i UN Global Compact Sweden, ny kontaktperson hos ett medlemsföretag eller kanske bara nyfiken på att veta mer om hur vi kan stötta dig och ditt företag? Oavsett så är du varmt välkommen till introduktionsträffen den 18 januari, som sker både fysiskt och digitalt, för att kickstarta ditt engagemang!

Under frukosteventet på Norrsken House i Stockholm får du som medlem en introduktion till vår verksamhet och hur vi kan stötta dig och ditt företag. Då vi bjuder in till både fysiskt och digitalt deltagande finns stora möjligheter till nätverkande med andra medlemmar, och självklart får du möjlighet att ställa frågor och dela dina förväntningar på medlemskapet.

På eventet kommer du få lära dig mer om:

  • UN Global Compact och UN Global Compact Sweden.
  • UN Global Compacts Tio Principer och hur dessa relaterar till de Globala målen.
  • Medlemsförmåner och vilka möjligheter det finns att engagera sig på både lokal och global nivå.
  • De förväntningar som finns på din organisation.
  • Hur UN Global Compacts Communication on Progress (CoP) fungerar.

Informationsträffen sker på svenska och både fysiskt och digitalt deltagande välkomnas. Deltar du fysiskt har du möjlighet att stanna kvar till kl. 10. För de digitala deltagarna slutar eventet kl. 09.30.

Målgrupp för eventet

Eventet riktar sig till dig som är ny medlem i UN Global Compact Sweden, men också till dig som arbetar på ett medlemsföretag men som kanske inte tagit del av nätverkets aktiviteter tidigare. Om du har kollegor som du tror kan ha nytta av att lära sig mer om UN Global Compact, tipsa dem gärna om att anmäla sig!

Anmälan