Introduktion till UN Global Compact Sweden

Är du ny medlem i UN Global Compact Sweden, eller kanske bara en nyfiken medlem som vill veta mer om hur vi kan stötta dig och ditt företag? Oavsett så är du varmt välkommen till introduktionseventet den 24 augusti, som sker både fysiskt och digitalt, för att kickstarta ditt engagemang efter sommaren!

Under frukosteventet på Norrsken House i Stockholm får du som medlem en introduktion till vår verksamhet och hur vi kan stötta dig och ditt företag. Då vi bjuder in till både fysiskt och digitalt deltagande finns stora möjligheter till nätverkande med andra medlemmar, och självklart får du möjlighet att ställa frågor och dela dina förväntningar på medlemskapet.

På eventet kommer du få lära dig mer om:
  • UN Global Compact och UN Global Compact Sweden.
  • UN Global Compacts Tio Principer och hur dessa relaterar till de Globala målen.
  • Medlemsförmåner och vilka möjligheter det finns att engagera sig på både lokal och global nivå.
  • De förväntningar som finns på din organisation.
  • Hur UN Global Compacts Communication on Progress (CoP) fungerar.

Du kommer att träffa Vide Richter, Engagement Manager och Veronica Strömbrink, Programme and Event Manager på det svenska nätverket, och flertalet andra medlemmar. Eventet sker på svenska och både fysiskt och digitalt deltagande välkomnas. Deltar du fysiskt har du möjlighet att stanna kvar till kl. 10. För de digitala deltagarna slutar eventet kl. 09.30.

Målgrupp för eventet

Eventet riktar sig till dig som är ny medlem i UN Global Compact Sweden, men också till dig som arbetar på ett medlemsföretag men som kanske inte tagit del av nätverkets aktiviteter tidigare. Om du har kollegor som du tror kan ha nytta av att lära sig mer om UN Global Compact, tipsa dem gärna om att anmäla sig!

Anmälan