Nätverksträff: Living Wage

Idag beräknas över en miljard människor, vilket motsvarar en tredjedel av världens alla arbetare, tjäna mindre än nödvändigt för att uppnå en anständig levnadsstandard. Genom att garantera en levnadslön för hela arbetsstyrkan kan företag bidra till minskade ojämlikheter och bättre levnadsstandarder för arbetare. Dessutom skapas mer motståndskraftiga försörjningskedjor och förutsättningar för en mer rättvis och hållbar ekonomi i världen.

Den 28 september arrangerar UN Global Compact Sweden en exklusiv nätverksträff på temat Living Wage. Under denna högnivådiskussion får inbjudna företagsmedlemmar träffas för att höra från experter inom området, och inte minst delta i en högkvalitativ diskussion om att driva vidare frågor om levandslöner i leverantörskedjan i en svensk kontext.

Inbjudna talare:

Samtalet modereras av Henrik Lindholm, Director på Ethical Trading Initative Sweden.

Om du har frågor om nätverksträffen är du varmt välkommen att kontakta Vide Richter, Engagement Manager på UN Global Compact Sweden.

Vill du och ditt företag förbättra arbetet med levandslöner? Ta del av våra fyra tips med verktyg, guider och webbinarier här!